6 причини да преминеш към ICE VAPE

6 причини да преминеш към ICE VAPE

Ако търсиш начин да откажеш цигарите или да намалиш своята никотинова зависимост, вейпингът може да се окаже твоят най-добър избор. Проучвания по темата показват, че вейп устройствата всъщност са по-ефективни от другите никотинови заместители, като лепенки или дъвки. Причините са, че вейпингът позволява запазването на “ритуалите” на пушенето и усещанията, които носи. Преходът към тази по-здравословна алтернатива предлага и други невероятни ползи. В тази статия ще разбереш повече за предимствата от преминаването към вейп устройства. 

6 причини да преминеш от цигари към вейп

Спестяваш пари

Електронните течности и устройства са драстично по-евтини от тютюна, който постоянно поскъпва. Освен това, на пазара вече може да откриеш и вейп устройства за многократна употреба, каквито предлага и марката ICE VAPE. Това означава, че инвестираш веднъж в устройството, след което единствено допълваш с течност по твой вкус.

Контролираш нивата на никотин

Едно от най-големите предимства на вейп устройствата е, че ти позволяват постепенно да намалиш нивата на никотин, докато не откажеш напълно цигарите. След като постигнеш целта си, имаш опцията да продължиш да пушиш своя вейп с течности без никакъв никотин. А това е ключово в успешното спиране на тютюнопушенето, тъй като за много хора рязкото спиране или намаляване на цигарите не работи, ами предизвиква по-скоро негативен ефект.  

Избираш измежду разнообразие от вкусове

Ако ти доскучае от определен вкус, винаги можеш да избереш нещо различно. Е-течностите се предлагат в многообразие от вкусове, което прави цялото преживяване много по-вълнуващо. Опциите варират от познатите плодови вкусове, като ягоди и боровинки, до по-интересни и вълнуващи, като капучино лате, кола и чай. Можеш да откриеш всички тези вкусове онлайн на нашия сайт. 

Дрехите ти ухаят на свежо

Компромисът, който много пушачи трябва да правят на дневна база, е да носят тежката миризма на цигарен дим по дрехите и косата си. Този така наречен “дим от трета ръка” създава рискове и за останалите хора, тъй като токсините от него остават по всички повърхности и продължават да вредят. С вейп устройството си изобщо няма да се притесняваш за оставащи неприятни миризми или други рискове. 

Правиш по-здравословен избор

Макар вейпингът да не е напълно безвреден за здравето, експертен независим доклад, публикуван от Public Health England, сочи, че вейповете са 95% по-безвредни от тютюна. Също така се споменава, че вейп устройствата могат да помогнат в спирането на тютюнопушенето. За да знаеш, че взимаш най-доброто за себе си, винаги избирай лицензирани вейп марки. 

Разполагаш с повече зони за пушене

Електронните цигари не винаги са обхванати от забраните за пушене, които действат в някои зони за обикновените цигари. На практика ти имаш свободатата да използваш своя вейп на повече места без никакви рестрикции. Причината е, че при пушенето на електронна цигара се отделят безвредни пари, а не дим, който може да навреди на мебелировката или да причини други вреди.

Започни своето вейпинг преживяване с ICE VAPE

Ако си готов/а да дадеш шанс на вейпинга, ние ти препоръчваме да започнеш със еднократните устройства на ICE VAPE и след това да преминеш към нашите най-нови за многократна употреба, които ще бъдат винаги до теб. Избери между разнообразните вкусове, ниво на никотин и интензвиност. Разгледай нашия сайт и направи своя избор още днес. Преоткрий удоволствието от вейпинга с ICE VAPE!