Как да откажеш тютюнопушенето с Ice Vape?

Как да откажеш тютюнопушенето с Ice Vape?

Отказването от цигарите обикновено е много дълъг и труден процес за повечето хора. Много от тях спират, пак започват и така попадат в един порочен кръг, мислейки си, че няма да се справят с този вреден навик. Ако и ти се чувстваш по този начин, ние имаме няколко съвета за теб. Най-важното, което трябва да знаеш, за да имаш успех в борбата с цигарите, е да ги спреш постепенно. Рязкото отказване не е препоръчително, тъй като може да има здравословни последици за теб. Така формулата е следната: спиране постепенно плюс търсене на здравословна алтернатива. Последната може да откриеш при нас. Ice Vape без никотин може да бъде твой верен спътник в този процес. В тази статия обясняваме защо.

Как вейпингът ти помага да откажеш цигарите

Вейпът е електронно устройство, което ти позволява да вдишваш никотин в аерозол или пара, вместо дим. Това става като се загрява разтвор (е-течност), който обикновено съдържа пропилен гликол, растителен глицерин, ароматизатори и никотин. Тези електронни течности се предлагат с различна концентрация на никотина, така че ти може да избираш колко никотин ти е необходим, за да спреш постепенно цигарите. 

Вейпинг устройствата ти позволяват да запазиш навиците, които си изградил с цигарите, но същевременно ти помагат да намалиш рисковете за здравето, тъй като съдържат по-малко токсини и вредни химикали. Плюс това, устройствата идват с различни аромати и вкусове, което удовлетворява желанието за разнообразие и наслада, а и не оставят неприятен мирис върху дрехите и косата.

Имай предвид, че вейпингът не е напълно безвреден. Затова и устройствата не могат да бъдат купени от лица под 18-годишна възраст. 

Какъв вейп да избера?

Вейп устройствата vape bar, vape pod и vape pen са добър избор, тъй като са дискретни, леки и удобни за употреба. В зависимост от нуждите ти, някои устройства са еднократни, а други са подходящи за презареждане с вкус по твой избор. В сайта на ICE VAPE можеш да откриеш над 30 различни вейп вкуса във варианти с никотин и без никотин.

Една от по-важните характеристики при избора на течност е концентрацията на никотин. Ако пушиш силни цигари, тогава е добра идея да избереш течност с по-висока концентрация на никотин и постепенно да я намалиш. Другият вариант е да избереш течности без съдържание на никотин, каквито са ICE 1000 и ICE 1300.

Направи своя по-здравословен избор с ICE VAPE още днес! Закупи най-новото ни устройство за многократна употреба с 800 дръпки и 2% никотин или потърси оригинала без никотин. Открий нашите продукти във всеки магазин!