Пътуване в чужбина с вейп? Ето няколко ценни съвета.

Пътуване в чужбина с вейп? Ето няколко ценни съвета.

Ако наскоро си преминал към вейпинг и ти предстои да летиш за първи път с такова електронно устройство, ние имаме няколко съвета за теб. Първото, което трябва да знаеш е, че правилата не са същите като тези за цигари. Има няколко неща, които трябва да вземеш предвид, за да пътуваш с вейпа си безпроблемно. Продължавай да четеш, за да разбереш повече.

Какво трябва да знаеш за пътуването с вейп?

Добре е да имаш предвид, че правилата и регламентите на авиокомпаниите относно вейпинга се развиват постоянно и могат да се променят без предизвестие. Ето защо препоръчваме да проверяваш какви са последните актуализирани разпоредби на авиокомпанията всеки път преди да се качиш на самолета. 

Най-важното правило, което важи за всички авиолинии е да си носиш вейп устройствата и батериите в ръчния багаж на борда. Тези мерки са необходими, тъй като повечето устройства имат литиево-йонни батерии, които могат да прегреят и потенциално да се запалят, ако с тях се борави неправилно. А такива случаи, за съжаление, вече е имало. 

Всички резервни батерии, които носиш със себе си, също трябва да бъдат опаковани в ръчния багаж. Изолирай ги добре, така че да не се допират с други метални предмети. Ако пък използваш еднократни вейп устройства, тогава ги подготви в ръчния багаж, заедно с останалите течности, които носиш до 100 мл. 

Това правило важи и за вейп течностите. В случай, че решиш да носиш такива, за да зареждаш своето електронно устройство с различни вкусове, тогава не трябва да надвишаваш позволеното количество от 100 мл за ръчен багаж. В чекирания багаж е позволено да надвишиш това количество и да опаковаш повече е-течности за своето пътешествие.

Пътувай до всяка точка на света с ICE VAPE

Направи своето пътуване още по-приятно в компанията на Ice Vape. Ние предлагаме само качествени продукти, които са удобен заместител на конвенционалните цигари. Според твоите предпочитания, при нас можеш да откриеш както вейп устройства за еднократна употреба и разнообразни вкусове, така и такива за многократна употреба с USB кабел за зареждане. В зависимост от това дали се опитваш да откажеш цигарите или просто търсиш начин да намалиш количеството никотин, ICE VAPE ти предлага електронни наргилета и без никотин, които може да откриеш във всеки магазин! 

Разгледай всички продукти в нашия сайт и вземи своя ICE VAPE преди следващия си полет от най-близката търговска верига, която ги продава. Пътувай със стил, комфорт и повече удоволствие!