Кои сме ние?

Животът е прекалено кратък, за да не се насладиш на всеки момент от него! Създадохме ICE Vape, за да направим ежедневието ви по-свежо и приятно. С десетки вкусове както с никотин, така и без, можете да изберете измежду 7 различни устройства. Те са подходящи навсякъде – партита, събирания с приятели, работа, разходки и навсякъде, където поискаш. Пушенето на вейп е със значително по-нисък риск в сравнение с тютюнопушенето, като голяма част от клиентите ни дори го използват успешно с цел да откажат цигарите! 

Ние сме един от най-разпознаваемите брандове за вейпове в България, Сърбия и Румъния. Продаваме милиони вейпове както в големи, така и в по-малки търговски вериги. Правим това, водени от нашата мисия да накараме все повече хора да спрат тютюнопушенето, освежавайки тяхното ежедневие с над 30 вкуса – както с, така и без никотин.

Стойност

Правим всичко възможно да предлагаме най-добрите вкусове на пазара от надеждни производители и качествена технология.

Стойност

Мисия

Нашата цел е да помогнем на все повече хора да преминат към вейпове. С нашите свежи вкусове и качествени продукти помагаме на все повече хора да намалят риска за здравето си и отпадъците в околната среда.

Мисия

Визия

Винаги се стремим да бъдем брандът за вейпове, който всички да запомнят и посочат като този, предлагащ най-свежите и добри вкусове!

Визия

Без компромис в качеството

За да задоволим желанието на потребителите за повече дръпки с устройствата за еднократна употреба създадохме линиите с 1000 и 1300 дръпки.

10000000 +

продадени устройства

200 +

търговски партньори

30 +

различни вкуса

3

държави на дистрибуция

Нашите партньори

The Spot
345
Mandarin
Inmedio
Lukoil
Relay
Rompetrol
Fresh Supermarket
Богат Беден