ice

ЗА МАРКАТА | КОЙ НИ ИЗБРА | МЪРЧАНДАЙЗИНГ | ВРЪЗКА С НАС

ЗА НАС

ДА НАПРАВИМ ЕЖЕДНЕВИЕТО ВИ ПО-СВЕЖО

НАШАТА МИСИЯ

ICE e най-бързо развиващата се компания за електронни наргилета в България. Само за година, откакто бранда е позициониран на българския пазар, ICE успя да се превърне в еталон за вейп устройство за еднократна употреба.

Водени от целта да предложим продукти, отговарящи максимално на търсенето и потребностите на потребителите, създадохме серии във вариант с никотин и изцяло безникотинови устройства. Към днешна дата ICE е успешно наложена марка както в България, така и в Сърбия, Румъния.

За краткия период от създаването на бранда успяхме да разширим портфолиото си и да предложим на потребителите над 30 различни вкуса във варианти с никотин и без никотин, както и серия електронни наргилета за многократна употреба с пълнители тип шот.

FOLOW US :
Кое ни отличава от останалите продукти на пазара?

По-добрата алтернатива

Водени от максимата да предлагаме само качествени продукти, който не подлагат на риск здравето, проведохме редица тестове и проучвания с продуктите с марка ICE. Експертите са категорични, че вейп устройствата са по-безвредни от тютюневите изделия, които съдържат катран и са удобен заместител на конвенционалните цигари. Проведено проучване сред пълнолетни потребители, използвали ICE повече от 3 месеца, показва, че 40% от тях напълно са отказали тютюнопушенето благодарение на електронното наргиле.

С мисъл за здравето, с мисъл за природата

ICE е компания, която е загрижена за опазването на околната среда. Поради тази причина създадохме серията ICE Plus – устройства за многократна употреба с пълнители тип шот, които значително намаляват отпадъците от употреба. 1 шот = 30-40 конвенционални цигари, а устройството за многократна употреба намалява значително употребата на пластмаса в производството. Първи поставихме началото на кампания за рециклиране на стари устройства, а със събраните средства ще облагородиме паркове и градинки в различни общини в цялата страна.

Пускане на видеото

Без компромис в качеството

За да задоволим желанието на потребителите за повече дръпки с устройствата за еднократна употреба създадохме линиите с 1000 и 1300 дръпки.

1000000 +
продадени устройства
1 +
различни вкуса
0
топ бранд в държави
0 +
дръпки
CATEGORIES

PRODUCT SELECTION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

MOD

LIQUID

ACCESSORIES

RDA

POD

bg_BGБългарски