ICE 500

2% nicotine

ICE 1000

no nicotine

ICE 1300

no nicotine

ICE Plus + ICE Shots

2% nicotine

1000000 +
продадени устройства
1 +
различни вкуса
0
топ бранд в държави
0 +
дръпки
новото бижу в семейството на ICE

Ice Vape

ICE e най-бързо развиващата се компания за електронни наргилета в България. Само за година, откакто бранда е позициониран на българския пазар, ICE успя да се превърне в еталон за вейп устройство за еднократна употреба.

ПО-ДОБРАТА

алтернатива

Водени от максимата да предлагаме само качествени продукти, който не подлагат на риск здравето, проведохме редица тестове и проучвания с продуктите с марка ICE. Експертите са категорични, че вейп устройствата са по-безвредни от тютюневите изделия, които съдържат катран и са удобен заместител на конвенционалните цигари. Проведено проучване сред пълнолетни потребители, използвали ICE повече от 3 месеца, показва, че 40% от тях напълно са отказали тютюнопушенето благодарение на електронното наргиле.

БЕЗ КОМПРОМИС В

КАЧЕСТВОТО

Новото устройство за многократна употреба с марка ICE e вече на пазара. Предназначено е за многократна употреба като във всеки комплект устройство има и usb кабел за зареждане. Зареждането на устройството е за около 2 часа и издържа повече от 24 часа употреба. Шотовете от линия Ice S се предгагат в 10 вкуса. Всеки един съдържа над 800 дръпки и е с 2 % никотин.

НАЙ-ТЪРСЕНИ

ПРОДУКТИ

СВЕЖО ОТ

ICE BLOG